Compressie Therapie

Beautyroom Wendy

Schoonheids- en Afslanksalon

 

Bogotalaan 43

2622 AA Delft

 

Tel: 06 11 00 12 85

 

Email: info@beautyroomwendy.nl

 

www.facebook.com/BeautyroomWendy

 

www.beautyroomwendy.nl

 

Ingeschreven bij de KVK onder

nummer 57725969

Beautyroom Wendy

 

Schoonheids- en Afslanksalon

Compressie Therapie

 

Optimale stimulatie van uw bloedcirculatie en lymfesysteem

Wat is Compressie Therapie

 

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom. Resultaat: omvang en cellulite vermindering én een gezonder lichaam.

Hoe werkt Compressie therapie

 

U ligt in een luchtdrukpak waar lucht wordt ingebracht en weer wordt afgezogen. Speciale manchetten geven een massage die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Ons lymfatisch systeem speelt een uiterst belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de lymfestroom weer goed functioneert, reinigt het lichaam zichzelf. Klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen, futloosheid en cellulite zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Compressietherapie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een aangename ontspannende massage van ongeveer 25 minuten. Gemiddeld zijn er 14 tot 20 behandelingen nodig indien u de behandeling volgt zonder wraps. Indien u de compressietherapie behandeling als kuur volgt inclusief wraps en de behandelduur 45 minuten is, kunt u volstaan met minder behandelingen. U boekt dan al goede resultaten met 8 behandelingen die 2 x per week plaatsvinden.